Schermafbeelding 2022 07 14 om 15 05 34 1

Wat Kost het Inlijsten van een Schilderij?

Bij Justframeit begrijpen we dat elk kunstwerk uniek is en een speciale behandeling verdient. Het inlijsten van een schilderij is een kunst op zich, en de kosten ervan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Als ervaren kaderproducent en inlijster willen we uitleggen wat de prijsbepalende factoren zijn bij het inlijsten van uw kunstwerk.

Maatwerk is de Sleutel

Elk schilderij heeft zijn eigen afmetingen, stijl en vereisten. Bij Justframeit geloven we in maatwerk om elk kunstwerk de presentatie te geven die het verdient. Maatwerk betekent dat we rekening houden met de specifieke kenmerken van elk stuk, van de afmetingen tot de optimale manier van presenteren.

Grootte Doet Ertoe

Over het algemeen geldt: hoe groter het kunstwerk, hoe hoger de kosten voor inlijsten. Grotere werken vereisen meer materiaal en een zorgvuldigere aanpak om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zowel esthetisch als functioneel is. Kleinere werken zijn vaak minder kostbaar om in te lijsten, maar krijgen dezelfde aandacht voor detail.

Materialen Maken het Verschil

De keuze van materialen speelt een cruciale rol in zowel de uitstraling als de kosten van de lijst. Bij Justframeit bieden we een scala aan materialen, van klassiek hout tot modern metaal en alles daartussenin. Glaskeuzes, zoals museumglas voor UV-bescherming, kunnen ook de prijs beïnvloeden. Wij zorgen ervoor dat we voor elk budget en elke stijl een passende oplossing hebben.

Online Configurator: Snel en Gemakkelijk

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we bij Justframeit een online configurator ontwikkeld waarmee u binnen een minuut een schatting kunt krijgen van de kosten voor het inlijsten van uw schilderij. Voer eenvoudig de afmetingen van uw kunstwerk in, kies uw voorkeursmaterialen en stijl, en onze configurator doet de rest.

Samenvatting

Bij Justframeit is elke inlijsting een uniek project. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het werk en de gekozen materialen. Onze online configurator maakt het eenvoudig om een snelle en nauwkeurige schatting te krijgen, zodat u weet wat u kunt verwachten. Onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk garandeert dat uw kunstwerk de presentatie krijgt die het verdient, binnen een budget dat voor u werkt.

Contacteer Ons

Heeft u een specifiek project in gedachten of wilt u meer weten over onze inlijstservices? Neem dan contact op met Justframeit. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte lijst voor uw dierbare kunstwerk.


Terug naar overzicht