Standaard Aluminium

Alpha ambiente 7 low

Classic

De tijdloze fotolijsten van Nielsen passen perfect in hedendaagse woningen, vooral als je streeft naar een minimalistische uitstraling. Het opvallende ontwerp is beschikbaar in verschillende formaten, variërend van A4 tot A1 en alles daartussenin. Deze lijsten zijn ideaal voor het presenteren van diverse foto's, of het nu gaat om een artistieke zwart-wit stockfoto of een geliefde groepsfoto van het gezin. De stijlvolle fotolijsten van Nielsen zijn voorzien van zowel een portret- als landschapsophanging en vormen een prachtige toevoeging aan moderne woonruimtes of kantoren.

Csm classic color chart low 347bd1e1df

Duo

De Nielsen Duo in de wenge afwerking is een eigentijdse aluminium fotolijst. Deze lijst met een natuurlijke uitstraling past perfect in comfortabele woonruimtes en voegt moderne accenten toe aan elk interieur. De lijst heeft een evenwichtige verhouding en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst voor veelzijdig gebruik.

Nielsen duo 1821525 d

C2

Een uitstekend voorbeeld van het assortiment Nielsen Aluminium fotolijsten is de C2, een tijdloze klassieker. Deze fotolijsten worden met uiterste precisie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hebben een aantrekkelijke afwerking met een zacht uiterlijk. De robuuste en tegelijkertijd elegante frames, met hun opvallende zwarte coating, belichamen moderne esthetiek. Deze Nielsen-lijsten zijn een eersteklas keuze voor zowel moderne woonruimtes als kantooromgevingen en lenen zich bijzonder goed voor het inlijsten van posters.

Csm c2 color chart high new 09c22020d1