Askaders

Ontdek onze unieke fotokaders met een gemonteerde asbuis, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij metaal. Speciaal ontworpen voor een betekenisvolle herinnering aan dierbaren na een crematie. Deze bijzondere fotokaders bieden een respectvolle manier om de herinneringen aan geliefden te koesteren. Met zorg en kwaliteit ontwikkeld, zijn deze frames een integraal onderdeel van het behoud van dierbare momenten na het afscheid nemen.

De unieke askader bestaat uit drie essentiële elementen: de buitenlijst, die dienstdoet als fotokader; de binnenlijst, ook wel spacer genoemd; en ten slotte, de asbuis zelf. Ontdek de eenvoud van het inlijsten van je meest dierbare herinneringen met onze prachtige askaders. Met hetzelfde gemak als bij een normale fotokader, creëer je een gedenkwaardig eerbetoon aan je geliefden. Draai de askader om, verwijder voorzichtig de achterkant, schuif je foto in de kader en sluit deze stevig af. Op deze manier geef je jouw dierbare herinneringen een speciale plaats en een tijdloze uitstraling in onze prachtige askaders.

Schermafbeelding 2023 12 06 121109

Uit welke materialen bestaat een askader

Askader 8 1

Buitenlijst

Schermafbeelding 2023 12 13 091744

Binnenlijst

Schermafbeelding 2023 12 12 151748

Asbuis

Bij ons vind je:

 • Askaders met asbuis achter het glas: Subtiel ontworpen met een asbuis achter het glas voor een elegante presentatie en extra veiligheid, ideaal voor gezinnen met kinderen.
 • Askaders met asbuis voor het glas: Geschikt voor alle vlakke lijstprofielen, bieden een moderne uitstraling zonder schuine randen.

Ontdek hier ons aanbod van  verfijnde diepteprofielen voor askaders met de asbuis achter het glas. Elk detail is zorgvuldig geselecteerd om jouw kostbare herinneringen op een betekenisvolle en veilige manier te omlijsten. Geef jouw geliefde momenten een blijvend eerbetoon met onze stijlvolle en kindvriendelijke askaders.

Schermafbeelding 2023 12 13 093849

Welke formaten askaders zijn er?

 • Standaardmaat 10.5cm x 10.5cm: Perfect passend voor standaardbidprenten, waardoor ondernemers geen extra prints hoeven te maken.
 • Maatwerk: Onze askaders zijn beschikbaar in verschillende maten. De courante maten zoals 13x18, 18x24 en 20x20 bieden een ruime keuze voor diverse herinneringen en foto's.

Onze standaardmaat van 10.5cm x 10.5cm is zorgvuldig gekozen om een naadloze integratie mogelijk te maken met standaardbidprenten. Voor meer flexibiliteit en personalisatie zijn onze askaders ook beschikbaar in diverse andere maten, waaronder de meest gangbare formaten voor jouw speciale herinneringen. Creëer met gemak een blijvend eerbetoon aan jouw dierbaren in het perfecte formaat dat past bij elke kostbare foto of aandenken.

Schermafbeelding 2023 12 13 093902

Hoe open je de asbuisen

 1. Optie 1: Uithalen van de Spacer en Asbuis Openen:
  • Verwijder eerst de spacer.
  • Open vervolgens voorzichtig de asbuis.
  • Voeg het materiaal toe dat je wilt bijvullen.
 2. Optie 2: Asbuis Losmaken en Terug Clicken op de Spacer:
  • Maak de asbuis los van de spacer.
  • Na het bijvullen, klik je de asbuis weer veilig op zijn plaats op de spacer.
Schermafbeelding 2023 12 18 200316